Τελευταία Άρθρα

Αρχειοθετημένα Άρθρα

5 δυνατά floral αρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις γιατί μυρίζουν άνοιξη!

Το άρωμα είναι το προϊόν που ολοκληρώνει την εμφάνιση μας.

Αν το εφαρμόσουμε μετά το μπάνιο, σε στεγνή επιδερμίδα, την οποία έχουμε ενυδατώσει με κάποιο body προϊόν, όπως body oil, body lotion ή body butter, το άρωμά μας θα έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια.

Το ψεκάζουμε σε σημεία που η θερμοκρασία αυξάνεται εύκολα, όπως είναι το εσωτερικό των αγκώνων, ο λαιμός, καθώς επίσης και στα μαλλιά. Καθώς ανεμίζουμε τα μαλλιά μας, το άρωμα διαχέεται στην ατμόσφαιρα και ορίζει την υπογραφή του.

Χωρίζονται σε κατηγορίες βάση των συστατικών τους. Από τα πιο γνωστά αρώματα είναι τα floral, αυτά δηλαδή που τα λουλούδια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ορχιδέα, γιασεμί, τριαντάφυλλο, καμέλια, είναι ελάχιστα από τα λουλούδια που πρωταγωνιστούν σε διάσημα αρώματα, τα οποία αποτελούν αγαπημένες επιλογές.

Αν σκεφτούμε κλασικά, αγαπημένα αρώματα, τα περισσότερα από αυτά κρύβουν στις νότες τους λουλούδια. 

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τα 5 πιο δυνατά floral αρώματα που μυρίζουν έντονα, ξεχωρίζουν και ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας. 

Ιδανικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι, αρκούν μερικοί ψεκασμοί για να αποκτήσετε το τέλειο essence. Δοκιμάστε τα μία φορά και σίγουρα θα προστεθούν στο boudoir σας.

Marc Jacobs, Ever So Fresh Eau De Parfum: Ανακαλύψτε το Ever So Fresh του οίκου Marc Jacobs, το νέο, με μεγαλύτερη διάρκεια άρωμα στην εμβληματική συλλογή Daisy Marc Jacobs. Το Ever So Fresh αποτελείται από ένα μπουκέτο με νότες εσπεριδοειδών που αιχμαλωτίζουν την αίσθηση της ηλιοφάνειας με λαμπερό ροδόνερο, προσθέτοντας μια floral πινελιά στις νότες καρδιάς. Ξύλα κασμίρ αγκαλιάζουν το άρωμα εσπεριδοειδών με μια αρρενωπή, αλλά και ζεστή αίσθηση. Οι νότες συνδυάζονται με πλήρη αρμονία και προσφέρουν ένα λαμπερό και με μεγάλη διάρκεια άρωμα. Ένα άρωμα που εμπνέει τον αυθορμητισμό μέσω του νεανικού πνεύματος και της μοναδικής γοητείας.

Dior, Miss Dior: Το νέο Miss Dior Eau de Parfum είναι ένας μεθυστικός και αναζωογονητικός, λουλουδάτος ανεμοστρόβιλος. Ένα τρελό βαλς, που χορεύεται γύρω από το τριαντάφυλλο της Grasse και ένα πέπλο από μιγκέ, ελαφρύ σαν τούλινο μεσοφόρι. Ένα ακτινοβόλο Miss Dior, που βουτάει σε έναν ανεμοστρόβιλο ζωής και αγάπης.

Gucci, Flora Gorgeous Gardenia: Με χαρούμενη floral υπογραφή, το άρωμα περιστρέφεται γύρω από τη Γαρδένια, ένα λουλούδι ανέκαθεν θαυμαστό για το μεγαλείο του, το οποίο λέγεται πως πρωταγωνιστούσε σε ελιξίρια και μαγικά φίλτρα. Με έμπνευση από αυτό τον θρύλο και τη μυστική δύναμη του λουλουδιού, η υπέροχη Λευκή Γαρδένια συνδυάζεται με ηλιόλουστο Absolute από Γιασεμί Grandiflorum. Η μοντέρνα floral υπογραφή του αρώματος εκφράζεται μέσα από ένα χαρωπό ακόρντο από Άνθος Αχλαδιάς που προκαλεί συναισθήματα χαράς σε όποιον το φοράει, ενώ μια ιδέα ακόρντου Καστανής Ζάχαρης προσθέτει μια ντελικάτη γλύκα στο άρωμα. Το λακαριστό ροζ μπουκάλι σε συνδυασμό με το λαμπερό χρυσό καπάκι το καθιστούν ένα αντικείμενο πόθου. Αξιοσημείωτο είναι το χαρακτηριστικό Flora μοτίβο του Οίκου που διακοσμεί το μπουκάλι επανασχεδιασμένο με ένα design εμπνευσμένο από το όραμα του Alessandro Michele. 

Giorgio Armani, My Way Floral: Tο My Way Floral είναι μία πρόσκληση να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, ξαναζώντας το συναίσθημα μιας πρώτης συνάντησης και ξυπνώντας μια αναζωογονητική αίσθηση απόλαυσης που κάνει όσους το φορούν να ανθίζουν. Ένα νέο φρέσκο, λαμπερό και ανθισμένο μπουκέτο ενισχυμένο από φωτεινά εσπεριδοειδή, εγκλωβισμένο σε ένα νέο, frosted glass μπουκάλι, που αναδεικνύει τον λεπτό ροζ χυμό του αρώματος.Το άρωμα αναδεικνύει στην κορυφή ζωηρές νότες πράσινου μανταρινιού και τη φωτεινότητα του άνθους πορτοκαλιάς η οποία εμπλουτίζεται με το πικρό έλαιο πορτοκαλιού. Στην καρδιά, η τουμπερόζα ενισχύεται από την πλούσια και απαλή γλυκύτητα του ελαίου νερολί. Τέλος, τη βάση του αρώματος συμπληρώνουν το εκχύλισμα βανίλιας Μαδαγασκάρης που ενισχύεται με λευκούς μόσχους και υπογράφουν τη σύνθεση. Το My Way είναι ένα άρωμα με σεβασμό προς το περιβάλλον με τη δυνατότητα επαναγεμίσματος κάθε συσκευασίας, με τη βιώσιμη προμήθεια συστατικών καθώς και με την προστασία της βιοποικιλότητας μέσω παγκόσμιων προγραμμάτων αναδάσωσης.

Tom Ford, Black Orchid Eau De Parfum: Ένα αισθησιακό, μοντέρνο και διαχρονικό άρωμα. Η εμμονή του Tom Ford για την τελειότητα και την αναζήτηση της μαύρης ορχιδέας τον οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου του γυναικείου αρώματος.

Πηγή: bovary.gr

Δημοσιεύθηκε: Αρώματα

Αφήστε ένα σχόλιο