Τελευταία Άρθρα

Αρχειοθετημένα Άρθρα

Τα 3 αρώματα που καθορίζουν την τάση της φετινής άνοιξης!

Αυτά είναι τα πιο fresh αρώματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Εσύ ποιο θα επιλέξεις; Τα 3 αρώματα που καθορίζουν την τάση της φετινής άνοιξης!

Η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης! Μαζί με τις προσθήκες στην γκαρνταρόπα μας συνήθως αλλάζουμε και το άρωμα μας. Είναι η στιγμή που θέλουμε να φρεσκάρουμε το στυλ μας και μέσα σε αυτά είναι και το άρωμα μας. Η επιλογή είναι προσωπική υπόθεση, όμως σε γενικές γραμμές αναζητούμε floral εσανς όπως νότες τριαντάφυλλων, εσπεριδοειδών και πιο γλυκά συστατικά που αναδύουν φρεσκάδα και αναζωογόνηση!

Δροσερά, αρώματα έτοιμα να ξυπνήσουν τις αισθήσεις μας και να τα συνδυάσουμε με τις υπέροχες στιγμές μας! Παρακάτω λοιπόν θα βρεις το 3 πιο μεθυστικά αρώματα που σίγουρα θα φέρουν την άνοιξη πιο νωρίς στους ανθρώπους που θα έχεις δίπλα σου…

 

Burberry London

Το γυναικείο άρωμα Burberry London for women συνδυάζει άριστα παράδοση και ρομαντική φρεσκάδα. Ιδανικό για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις με την αρμονία και την φαντασία σου. Οι νότες κορυφής συνδυάζουν ρομαντικό άρωμα από τριαντάφυλλα και αγιόκλημα μαζί με ζουμερό μανταρίνι. Οι μεσαίοι τόνοι αποτελούνται από σαγηνευτικό γιασεμί, γαρδένια Ταϊτής και τρυφερή παιώνια, μαζί με τη φρεσκάδα των γλυκών μανταρινιών. Οι νότες βάσης βασίζονται σε ένα ζεστό μείγμα από πατσουλί, μόσχο και σανταλόξυλο χαρίζοντας στο άρωμα εξαιρετική θηλυκότητα και γοητεία.

Το μπουκάλι είναι ντυμένο σε ύφασμα με το τυπικό καρό μοτίβο, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των iconic ενδυμάτων και των αξεσουάρ μόδας του οίκου Burberry. Απλά θα το λατρέψεις εσύ και οι φίλες σου.

Burberry Her

Ένα έντονο και αισθησιακό άρωμα. Το Burberry Her ξεχωρίζει για τις χαρακτηριστικές gourmand φρουτώδεις νότες του, που αποτυπώνονται μέσα από μια τολμηρή έκρηξη φραγκοστάφυλου, μύρτιλλου και σμέουρων και συνδυάζονται με το σαγηνευτικό άρωμα του γιασεμιού. Ολοκληρώνονται μοναδικά με τις αισθησιακές και εθιστικές νότες του κεχριμπαριού.

Ένα άρωμα σύμβολο της δυναμικής γυναίκας που δεν φοβάται να ανακαλύπτει και να μετενσαρκώνεται! Αχαλίνωτο, μοντέρνο, ιδιαίτερο…

 

Paco Rabanne Fame

Δείξε την μοναδικότητά και την δύναμή σου με το Paco Rabanne Fame! Το μπουκάλι του αρώματος Fame μοιάζει με κόσμημα. Ο σχεδιασμός του αντικατοπτρίζει το πρωτοποριακό στυλ των κομματιών μόδας της επωνυμίας Paco Rabanne. Η σύγχρονη glam αμαζόνα θεά γνωρίζει τα πάντα για την θηλυκότητα και τον αισθησιασμό. Είναι η ενσάρκωση της πρωτοποριακής πολυτέλειας και της ακαταμάχητης γοητείας των γυναικών του Παρισιού.

Μάνγκο, περγαμόντο είναι η πρώτη αίσθηση. Στην συνέχεια γιασεμί, σανδαλόξυλο και γλυκιά βανίλια. Μια έκρηξη αισθήσεων και απόλυτης θηλυκότητας που θα σου αναδείξει την παιχνιδιάρικη διάθεσή! Το 100 % των συστατικών του προέρχονται από βιώσιμες πηγές από το Grasse της Γαλλίας. Το Eau de Toilette είναι vegan και επαναπληρούμενο.

 

TIP:

Έτσι θα κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί όλη την ημέρα:

Οι κλειδώσεις των χεριών αλλά και των ποδιών είναι το βασικότερο σημείο που πρέπει να ψεκάζεις. Έπειτα οι καρποί, η βάση του λαιμού και απαραίτητα πίσω από τα αυτιά!

Πηγή: mommyjammi.gr

Δημοσιεύθηκε: Αρώματα

Αφήστε ένα σχόλιο